Facebook


Videoteka


Wiki


Naujienos  
Titulinis » Naujienos    
 
 

2016-03-28Gyventojų pajamų mokesčio skyrimas KTU žygeivių klubui „Ąžuolas“

Kviečiame padėti mūsų klubui gyvuoti prisidėdant finansiškai ir skirti 2% paramą žygeivių klubui"Ąžuolas".

Jei turėjote apmokestinamų pajamų, tuomet kiekvienais metais iki gegužės 1 d. galite paskirti dalį savo sumokėto pajamų mokesčio labdarai. Turinčioms teisę gauti paramą organizacijoms galima skirti iki 2 proc. savo pajamų mokesčio, o papildomai partijoms - dar 1 proc. Jei nenurodote, ką daryti su šiais 3 proc., juos paskirstys valstybė. Taip pat galite nurodyti, kad jie nebūtų paskirstomi.

Esame organizacija, kuri vienija daugelį įvairaus amžiaus žmonių neabejingų gamtai ir mėgstančių keliauti. Keliaujame įvairiausiais būdais iki įdomiausių Lietuvos ar pasaulio vietų. Prie mūsų prisijungti kviečiami visi norintys ir galintys praleisti savaitgalį ne namuose. Nesvarbu ar Jūs Kauno technologijos universiteto studentas, o gal studijos jau baigtos, bet širdis vis dar trokšta nuotykių. Jei Tau artimos „Ąžuolo“ idėjos - prisijunk ir paremk!

Už gautus pinigus bus dar labiau skatinama klubo veikla: palengvinant žygių organizavimą, atnaujinamas ir perkamas inventorius, skatinama sportinė ir patriotinė veikla. Nepraleisk progos - apsilankyk ir susidraugauk!

Instrukcijas, kaip galite skirti 2%, galite rasti čia

Ačiū Jums!

2016-03-18Žygelis po Gėjaus telmologinį draustinį

Sveiki visi,

Šį savaitgalį organizuoju žygelį po Gėjaus telmologinį draustinį.

Nuostabi gamta, daug gyvūnijos, gausus kalvotumas. Pagrindinis tikslas aplankyti ne kiekvienam žinomus ir juo labiau matytus Gėjaus ir Gėjuko ežerus, pasidžiaugti nuostabiomis aukštapelkėmis ir žemapelkėmis. Nakvynė bus lauke, rekomenduoju pasiimti "botikus", nors realiai praeitą savaitgalį aš su Nomeda praėjom su paprastais "kerzais". Pirmenybė teikiama Ąžuoliečiams, registracija privaloma, dalyvių kiekis ribotas, nenoriu vestis visos bandos, tad nesnauskit ir naudokitės proga. Startas šeštadienį 8 ryt nuo 119.

Daugiau informacijos 861178461
Giedrius

2016-03-08Žygio per Baltiją pristatymas

Jungtinė VUŽK ir KTU Ąžuolo komanda - neseniai grįžo iš Baltijos ekspedicijos. Kelionė vyko slidėmis per Baltijos jūros pačioje šiaurėje esančią Botnijos įlanką. Kelionės įspūdžiais dalinsis ąžuolietis Vytenis. Kviečiame ateiti ir pasiklausyti!

Šį trečiadienį (03-09), 19 val. "Ąžuolų" būstinėje.



Nuotraukos autorius: Saulius Damulevičius

2016-03-04Trijų dienų žygis (03-11 - 13)

Alternatyva nenorintiems dalyvauti Kovo 11-osios organizuojamame plaukime, bet norintiems pažygiuoti!

Planuose - dviejų (arba vieno) regioninių parkų - Dubysos ir Tytuvėnų - aplankymas. Būtų užsukta ir aplankyta ne viena lankytina vieta. Planuojama nužygiuoti po 20-25 km, trečiąją dieną +/- 15 km. Pagal kiekvieno galimybes. Maršrutas ir vieta gali keistis, daugiau informacijos bus vėliau.

Turintys klausimų - klauskit. Norintys dalyvauti registruokitės el. paštu azuolas@azuolas.org arba tel. nr. 868114946 (Justina). Parašykit vardą ir ar reikia ko nors žygiui iš inventoriaus.



2016-02-11Meilės ir Nepriklausomybės žygis ir žygis po Anykščių rajono miškus

Vasario 13-14 dieną planuojamas Meilės ir Nepriklausomybės žygis per Kuršių Nerijos pakrantes. Konkretaus maršruto nežinau, daug variantų ir nėra. Pabaigoje planuojama įlįsti į pirtelę ir išsimaudyti jūroje. Žygį organizuoja Pagelba, tad norintys skambinkit 8671O1O5O.

Vasario 20-21 dieną žygis kreivais (ne)keliais einant nuo Kavarsko iki Anykščių ir atgal, aplankant norimas lankytinas vietas. Pirmą dieną bus nueita ~35 km, antrą dieną ~15 km. Organizuoja Marius L., tad norintys rašykit/skambinkit tel. nr. 864692O21 arba el. paštu ww81002@gmail.com.

2016-02-03Vasario 16-ios paminėjimo plaukimas baidarėmis

Vasario 16-ąją kviečiame visus paminėti neįprastai - irkluojant baidarėje. Pasipuošę baidares Lietuvos vėliavėlėmis plauksime nuo Kauno HE iki Nemuno ir Neries santakos. Plaukimas trunka kelias valandas.

Baidarių nuoma žmogui kainuos 5 €, daugiau už nieką papildomai mokėti nereikės.

Daugiau informacijos ir registracija bus paskelbta vėliau.

FB event'as



2016-02-02Vakaras su GOŠTAUTA

Sveiki,

Šį trečiadienį 19 val. į susirinkimą atvyks Goštautiečiai. Bus dainuojamos užgavėnių dainos, vakarojama. Kviečiame visus prisijungti ir smagiai praleisti vakarą!

Tiems, kurie nežino, Goštauta - tai tradicinės muzikos, dainų ir šokių mėgėjai, su kuriais gerai sutaria ąžuoliečiai ir kartas nuo karto praleidžia vakarus kartu. Taigi, šį trečiadienį Goštauta vėl bus pas mus svečiuose, Ąžuolų rūsyje. :)

Ateikit, ir draugus pasikvieskit. :)

2016-01-13Briedžio Eugenijaus pėdsakais

Sveiki draugai,

Žinia žiema stichija rimta - kaip koks traukinys, nežinia kiek dar mūsų lauks ir po kiek metų sugrįš, tad kviečiu jus savaitgalį (16-17 d.) slidėm palakstyti.

Planuose briedžio Eugenijaus valdos, gražuolis Labanoras kur po gražuolės Lakajos ledu blaškos pavyduolė Ofelija, o neaprėpiamus miškus ragais laužo pats briedis*.
Ežerėliai, pievos, pekės, miškai- tikras velnių, briedžių džiaugsmas laukia mūsų, čiuošime šeštadienį, grįšime sekmadienį - smulkmenos susidėlios vėliau - kas galit, norit - duokite žinot! (tomas@azuolas.org)

Iki,
Tomas

*daugiau V.V.Lanzbergio knygutėse galima passikaitinėti.



2016-01-11Savaitgalio žygelis sausio 15-17d.

Penktadienį kviečiame prisijungti prie Klaipėdoje vyksiančio kasmetinio žygio „Klaipėdos sukilėlių keliais“, skirto 1923 m. Klaipėdos sukilimo dalyvių, Lietuvos šaulių – savanorių atminimui.

Dabar apie viską papraščiau- važiuosime su PagĘlba, išvyksime penktadienį (sausio 15d.) 17-18h (naktinio žygio pradžia 22h). Nakvosime nežinia kur, o savaitgalį laukia slidžių žygelis pajūryje.
1)SVARBIAUSIA- eiti į žygelį!
2)Gera nuotaika.
3)Siurpraizas!!!
4)Tik smulkmenos..

Vytas (8.šeši30.19.684)

2015-12-20Nauji metai su Ąžuolais

Kaip žinia, nauji metai jau ne už kalnų, todėl visus dar nesuplanavusius, kaip ir kur sutikti naujus metus, siūlom puikią alternatyvą ir kviečiam sutikti juos su ąžuolais!

Liepa (Julija) sutiko mus priimti į sodybą, kur ir galėsime sutikti naujus metus.

Daugiau informacijos ir detalių bus vėliau (turbūt tik po Kalėdų). O kol kas pagalvokit, į kokio personažo kailį įlysit sutinkant naujuosius? :)

Praeitų metų aprašymas apie naujų metų sutikimą: http://azuolas.org/main/lt/chronicle/,2015,984



2015-12-17Tradicinė išvyka prie žymeklio J. Būtėnui ir kitiems partizanams atminti

Kasmet vykstanti išvyka prie J. Būtėno žymeklio jau tapusi tradicija, šie metai - ne išimtis. Kviečiame prisidėti prie išvykos pagerbiant J. Būtėną ir kitus partizanus, kovojusius vardan Lietuvos.

"Šioje vietoje buvo įrengta slėptuvė paskutiniams laisvės kovų desantininkams, nusileidusiems į Kazlų Rūdos mišką. Čia 1951 metais slėpėsi ir laukė ryšio su kovos draugais karininkas, žurnalistas, ateitininkas, intelektualas Julijonas Būtėnas.
Pas kovojančius brolius grįžo tęsėdamas bičiuliui Juozui Lukšai Daumantui duotą pažadą. Desantininkų ryšininkai buvo Girinių Šunkarių gyventojai, tėvas ir sūnus Juozas ir Algimantas Viržaičiai."

Susitinkame Gruodžio 22 d. (Antradienį) 18:50 prie nežinomo kario kapo amžinosios ugnies (prie karo muziejaus). Nuo ten kooperuosimės ir važiuosim iki J. Būtėno žymeklio (~30 km.), kur susikursime laužą, pasiklausysim Juozo pasakojimų, padainuosime partizaninių dainų, išsivirsime arbatos. Išvyka vienadienė, visus nuvešime ir parvešime, jei reikės.

Daugiau informacijos apie žymeklius: http://wiki.azuolas.org/zymeklis:start

Visi susidomėję skambinkite Juozui: 869967389.



2015-12-16Susirinkimas Kleboniškyje

Sveiki,

Šiandien renkamės Kleboniškio miške Ąžuolų stovyklavietėje. Praleisim laiką gamtoje prie laužo! Renkamės 19:30, tarybininkai renkasi nuo 18 val. 119. Visi gali rinktis nuo 19 val 119 k. ir nuo ten kooperuotis nuvažiavimą kartu.

Vieta google mapsuose (apytiksliai): http://bit.ly/1ZbOj75



2015-12-15Kalėdinis žiburėlis Ąžuolų rūsyje

Sveiki Ąžuolai,

Nenumaldomai artėja šventės, kaip kam - ir atostogos. Jas pasitikti kviečiam draugų būryje jaukioje Ąžuolų būstinės atmosferoje. Smagiai praleistas laikas, vakarojimas, vaišės, eilėraščiai, žaidimai, gal net šokiai - viskas sutilps į vieną gražų vakarą. Renkamės Penktadienį, po visų darbų (~18 val.). Ateik pats ir draugą pasiimk. :)

Iki susitikimo!



2015-12-10Žygiai šį savaitgalį!

- Sveiki. Lokys kviečia į žygį:
Turiu idėja keliaut Kuršių Nerijos pajūriu šį savaitgalį. Gal ir nuo penktadienio (Gal tranzu, o gal ir mašina - labiau tikėtina). Oras permainingas, bet laukinis atšiaurus horizontas būtų kažkas tokio tokio priimtino, kad net verta eit.

Ar ten rasim devynis galus objektų? - jei šviežias vėjas, dulksna, gal net pora snaigių, stingstantis smėlis ir skuodžiantis zuikis objektai, tuomet - TAIP.
Lankysim įdomias vietas pakeliui (vietovės neparinkau, dar sprendžiu). Judėsim pavėjui, tai tikrai :)

Laikas: penktadienio vakaras - sekmadienis
Nakvynė: palapinėse, (penktadienį, gal nakvosim po stogu, jei jį rasim).
Karo lauko virtuve - Dujinis ar tai benzininis prumusas.

Registruokites kuo anksčiau email.: azuolas@azuolas.org arba telefonu 863.89l.9O5.

- Kas nenori į pajūrį, bet nori žygelio, gali jungtis prie kito žygio "Dzūkų kovų keliais". Linas kviečia jungtis, nakvynė su pirtimi pas jį sodyboje. Planuojama išvažiuoti Penktadienį vakare, grįžti sekmadienį popiet, padarant žygį sekmadienį vietoje.

Ką domina duokit žinoti el. paštu azuolas@azuolas.org

Daugiau info FB event'e



2015-12-10MAKARONŲ laipiojimo varžybos 11 d. (Penktadienį)

Sveiki!

Visus, norinčius atitrūkti nuo žemės ir smagiai praleisti laiką, kviečiame į vieną didžiausių kaborių renginių - MAKARONŲ varžybas!

Dalyvauti kviečiame visus, o kadangi trasos kuriamos ne profesionalams, nepabijok ir išbandyk! Teisėjai padės ir patars, jei turi nedaug patirties ar jos išvis neturi.

Startinis mokestis - 1 €.

Varžybos vyks KTU Statybos ir architektūros fakultete (Studentų g. 48), Penktadienį 15 val.

Įėjimas iš kiemo pusės (patogiausia) arba per centrinį įėjimą - klauskite budinčiojo.
Detaliau tiem, kurie nebuvo (įėjimas iš kiemo pusės)
http://s12.postimg.org/i7gchemgd/Be_pavadinimo.jpg

Daugiau informacijos pas Jūratę Bajorienę +37O.68.559.56O

P. S. Praktika rodo, kad atsinešus karštos arbatos, sausainių, šokoladuką ar pyragą, viskas einasi sklandžiau.

FB event'as




Kitos naujienos >>

Į viršų